admin september 28, 2017
Barn i tremmeseng

Som kommende forældre er en tremmeseng til den lille nye baby bare en af de mange ting, der står på listen over ting, der skal anskaffes. Der findes et utal af forskellige løsninger og modeller på markedet og alt afhænger (som så meget andet) af de behov og den økonomi, I som familie har

Tremmesenge fra Ikea er et rigtigt godt valg, hvis der tænkes i flere børn til familien, tremmesengene er designet til at gå i arv og dermed holde i mange år.

IKEA’s produkter er discount til meget billige priser, og ofte af en nogenlunde fornuftig kvalitet, og så selvfølgelig med et super lækkert design. Tremmesengen fra IKEA er super flot indeholder basisfunktioner og så er den billig.

Sengeramme og tremmerne er lavet i massiv bøg, bunden kan justeres i to forskellige højder, sengehesten i massiv bøg kan i den ene side af tremmesengen afmonteres, når barnet bliver større og selv kan kravle op i eller ud af sengen.

Her kan du se hvordan du finder den bedste dyne og hovedpude

Sikkerhedskravene er opfyldt

Den overholder europæiske sikkerhedskrav om barnesenge til privat brug og har en maks. Belastning på 20 kg. Tremmesengene fås i forskellig højde fra 80 cm til 103 cm.

Tremmesengene er designet med hjertet, alle kanter er afrundet, bløde og glatte, sengene testes efter de strengeste standarder. Det betyder, at de også er sikre og stabile til fremtidige søskende.

Tremmesengene gennemgår 28 forskellige tests hos Ikea’s special test panel, testen simulere et barn der hopper i tremmesengen med mere end 1000 hop og der bliver rusket i tremmerne med samme kraft som et stører barn ville gøre.

Dit barn sover sikkert og komfortabelt, sengebundens holdbare materialer i træfibre er blevet testet for at sikre, at de giver kroppen den nødvendige støtte.

Tremmesengens bund har ventilationskanaler, der sikrer god luftcirkulation og et behageligt sovemiljø. Tremmesengen Gulliver fra IKEA måler 123 cm i længden,66 cm i bredden,80 cm i højden, indvendige mål altså liggemålet som også er madras målene er 120 cm. I længden og 60 cm i bredden. Af hensyn til dit barns sikkerhed skal madrassen have samme mål som tremmesenges indvendige liggemål.

Større og dyrere

Tremmesengen STUVA fra Ikea er den dyreste i IKEAs sortiment, den er lidt større og 6 cm. Højre, end Gulliver. Stuva måler Længde: 126 cm, Bredde: 66 cm indvendig liggemål er 120 cm i længden og 60 cm i bredden, som dermed er målene på den madras der skal ligge i sengen.

Alle tremmesenge er lakeret med vedligeholdelsesvenlig klar akryllak, uden skadelige indholdsstoffer, så du trykt kan lade baby, bide i tremmer og overkant. Lakeringen gør at sengen ser flot ud og samtidig er nem at rengøre og vedligeholde, alt der skal gøres er at tørre sengen og sengens dele af med en klud opvredet i vand tilsat et mildt rengøringsmiddel tør efter med en ren, tør klud.

Ikea Gulliver er den billigste i Ikeas sortiment og har vundet “Bedste køb” test hos TÆNK, hvor der bliver sammenholdt kvalitet, sikkerhed, pris etc.
Sengebunden kan monteres i 2 forskellige højder. Det ene gitter kan afmonteres, når barnet bliver større og selv kan kravle op i eller ud af sengen.