Latex manden april 23, 2019
dildo stor

Valentinsdag nærmer sig med hastige skridt – og det er kun godt! For denne dag står nemlig i romantikkens tegn, hvilket vi synes RIGTIG godt om.

Det er bl.a. også derfor, at vi har skrevet denne artikel om fræk forkælelse på Valentinsdag. Læs artiklen og lad dig inspirere til en fræk og romantisk Valentinsdag. Tjek dette stor dildo indlæg – det vil du blive ualmindeligt glad for.

Tændte stearinlys og rosenblade på sengen

Der findes ikke noget så hyggeligt og romantisk som rosenblade på sengen og tændte stearinlys. Hvis du gerne vil overraske din kæreste på en god måde på Valentinsdag, så er der ingen tvivl om, at det er denne vej du bør gå.

stor dildo

Husmodertip: Røde rosenblade kan godt finde på at smitte af på dit lagen og sengetøj. Derfor anbefales det ikke at have et hvidt lagen på, når du spreder rosenblade ud på sengen. Brug i stedet et sort et af slagsen, da den røde farve ikke kan ses på dette. Her kan du i øvrigt finde de kvalitetsfyldte CPH Living lagner, der er kendt for at være ekstremt bløde, hvilket passer perfekt på en Valentinsdag, hvor der er elskov og romantik i luften.

Start med en god omgang oliemassage

På Valentinsdag kan I som par med fordel starte med at give hinanden en god omgang oliemassage. På den måde får I begge slappet af og kommer helt ned i gear. I glemmer hverdagens stress og jag og har kun hinanden for øje. Husk at lave bløde bevægelser uden at trykke for hårdt. Der er tale om en velvære-massage og ikke en regulær massage, hvor muskler og lignende skal klemmes på plads.

Byg stemningen op med et godt og pirrende forspil

Efter massagen kan I eventuelt tage et bad for at få skyllet olien af kroppen. Dette bad kan I eventuelt bruge som en lille form for forspil. Der findes ikke noget så intimt og rart end at gå i bad sammen. Vask hinanden og nyd de varme vandstråler på jeres kroppe.

Frækt forspil med en parvibrator

Hvis I er friske på at prøve noget nyt og spændende, så bør I finde noget lækkert sexlegetøj til par. I den forbindelse kan vi anbefale en parvibrator, der er perfekt at starte med, hvis I er ”nye” inden for brugen af sexlegetøj.

Der findes mange forskellige parvibratorer. Derfor kan det godt være svært – som nybegynder – at finde en god model. Vi vil gerne hjælpe dig. Derfor anbefaler vi dig, at du går til vores side om par vibratorer, hvor vi har samlet nogle af de bedste på markedet – både til nybegyndere, men også til mere øvede.

Lad følelserne og fristelserne få frit spil

Til sidst er der bare at sige, at nu gælder det om at lade følelserne og fristelserne få frit spil. Nyd hinanden fuldt ud indtil I er mættet for erotiske oplevelser på Valentinsdag. Du og din partner ønskes en rigtig fornøjelig og romantisk Valentinsdag.

Frækt tip til manden: Har du overvejet kondomer med bedøvelse?

På Valentinsdag skader det bestemt ikke, hvis du som mand er ekstra god i sengen. I den forbindelse er det værd at overveje at bruge bedøvende kondomer, da denne type får dig til at holde længere, hvilket din partner typisk vil synes meget godt om. Her finder du et ganske pænt sortiment af kondomer inkl. de bedøvende af slagsen.

Alternativt vil vi anbefale dig at læse mere her.