admin september 28, 2017
De bedste bøger

De bedste bøger jeg har læst kan jeg ikke engang huske titlen på, men jeg kan huske hvad de handler om.

Hvem kan ikke godt lide bøger med masser af spænding og action, det kan jeg hvertfald godt. Jeg har altid elsket bøger der kan få mig til at blive opslugt, faktisk kan jeg nemt gnaske en bog igennem på en nat, når jeg først føler mig fanget af den.

Hvem husker ikke da Da Vinci code udkom, jeg glemmer det hvertfald aldrig, efter den bog, slugte jeg også alle hans andre bøger. Dan Brown skriver jo fremragende og forstår virkelig at fange læseren med hans altid spændende bøger. Jeg elsker de mysterier der i dem, de får mig til at gispe og tænke over alverdens ting, som jeg selv har oplevet.

Saxo.com kan du finde alle de bøger du længes efter.

Hvis du har problemer med at sove efter en god bog, så kan du finde hjælp her

Spændingen holder i flere dage efter

Dagen efter sådan en bog, kan jeg gå på gaden og forestille mig alt muligt om de mennesker jeg møder på min vej, f.eks om ham der kommer gående der er lejemorder, eller ham der sidder på cafeen og ser ud og som han venter på, har skumle forretninger i gang. Som altid viser det sig jo at der er ganske naturlige årsager til at han sidder og ser ventende, mange gange er det kæresten der bliver ventet på, og så ryger alt den spænding jeg lige har bygget op igen, men sådan er det virkelig liv jo.

Trænger du til en ny seng efter du har slidt den op med nattelæsning, så læs denne artikel

Jeg kan også blive klogere

Det er dog ikke kun spændingsbøger jeg læser, en gang imellem ryger der også noget faglitteratur på listen, som f.eks når en af disse to forfattere som du kan se her og her udgiver noget. Jeg skal da gerne indrømme at jeg selvfølgelig ikke bliver lige så fanget af deres bøger, som af en Dan Brown bog, men til gengæld føler jeg mig meget klogere bagefter, og det kan jeg virkelig bruge til noget.